Жири - Ecommerce Awards

Жири

Иако секој учесник на свој начин придонесува за развој на е-трговијата, жири комисијата ќе ги оценува најуспешните кои покажале одлични достигнувања. Членовите на жири комисијата ги одбравме внимателно за да ги избереме најдобрите во е-трговијата.

Марта А. Томовска
Марта А. Томовска
Директор за ПАР и еВлада, Кабинет на Претседателот на Владата на Р. Србија
Љупчо Георгиев
Љупчо Георгиев
Генерален Менаџер на Микрософт за С. Македонија и Косово
Војдан Карапетковски
Војдан Карапетковски
Извршен Директор на Кара5
Весна Иваноска
Весна Иваноска
Директорка – Сеавус Едукативен и Развоен Центар
Дамјан Манчевски
Дамјан Манчевски
Director of Strategic Accounts & General Manager for Balkans at MAK-SYSTEM
Филомена Пљаковска Аспровска
Филомена Пљаковска Аспровска
Главен извршен директор и Претседател на УО на КаСис АД
Дарјан  Раденковиќ
Дарјан Раденковиќ
Директор за бизнис развој на Види Вака
Зорана Милидраг
Зорана Милидраг
Претседателка и ко-основач на eCommerce Асоцијација Србија
Проф. Д-р  Димитар Јовевски
Проф. Д-р Димитар Јовевски
Проф. на Економски факултет, основач на Пиксел
Јелена Арсовска
Јелена Арсовска
Извршен Директор Американска Стопанска Комора во Северна Македонија
проф. д-р Иван Чорбев
проф. д-р Иван Чорбев
Декан на ФИНКИ